Google sites down?

Spacescreamer

Staff member
Section Mod
^ The link you supplied is working for me. Gmail is working as well. I am using chrome.
But yesterday i wasnt able to access https://www.google.com/dashboard/ via Chrome. Mozilla came to my rescue.

Youtube has issues. It is opening fine.. but not showing/fetching the vids when clicked on them. Draws a complete blank. Chrome/Mozilla/Opera.. No success. This was happening yesterday as well.

I am using BSNL
 

YashBhatt

Insanely Idiotic
Adept
It's working fine right now but over the past week or so,my internet suddenly goes wild
Doesn't open certain sites and just bails out

Youtube is working fine here @Spacescreamer
Looks like its the ISP's that are being randomly affected
 
Last edited by a moderator:

prtk

Disciple
well sometimes its even a DNS issue. I suggest you add some public DNS into your internet configuration and try - should work.
 

agantuk

Skilled
Not sure if it was an ISP thing, but after a near 3 hour Google outage, I am able to access the services normally now. ISP folks where clueless as always.

@Spacescreamer, my friend mentioned the same thing about Chrome having some issues yesterday. I use Opera and switched to Chrome and IE today but that didn't work.

Google might be up to something silently, considering lot of folks have been facing the YouTube issues. At least that has been working smoothly so far for me.
 
Last edited by a moderator:

logistopath

Molar Police
Staff member
Super Mod
Same problem with Youtube here. No error message or anything like that; just that the page will be completely blank, without showing any videos. Refreshing the page a few times would sometimes load the page.
Using Chrome with BSNL.
 

Spacescreamer

Staff member
Section Mod
Well, youtube did started to work properly here with me.
Noida/BSNL/Chrome

Maybe some upgrades going on with nodal based progression?
 

Rahul++

SuperUser
Skilled
Same problem with Youtube here. No error message or anything like that; just that the page will be completely blank, without showing any videos. Refreshing the page a few times would sometimes load the page.
Using Chrome with BSNL.
Ooops, same thing is happening with me. I thought it is causing because of YouTube caching servers of my ISP (fivenet).
 
Top