FS: Video Card Sapphire RX Vega 56 8GB Not working, 1K.

MATHReX

Disciple
Feedback: 39 / 0 / 0
Expected Price (Rs)
1000
Shipping from
Surat
Item Condition
2 out of 5
Payment Options
  1. Cash
  2. Bank Transfer
Purchase Date
Mar 1, 2018
Shipping Charges
Excluded - at actuals
Have you provided two pics?
  1. Yes
Remaining Warranty Period
0
Invoice Available?
No
Reason for Sale
Not required.
  • Product Name: Sapphire RX Vega 56 8GB HBM2
  • Expected Price: Rs 1000
  • Shipping charges: Excluded
  • Manufacturer page URL: https://www.sapphiretech.com/en/consumer/21276-00-radeon-rx-vega56-8g-hbm2
  • Description if any:
    Doesn't get detected in Device Manager and fan speeds up to maximum as soon as started, no LED indication as well.
  • Reason for Sale: Not required, taking up space.
  • Product condition: 2 out of 5
  • Purchase Date: 03-2018
  • Remaining Warranty period: 0
  • Invoice Available: No
 

Attachments

  • IMG_4095.jpg
    IMG_4095.jpg
    259.2 KB · Views: 220
  • IMG_4097.jpg
    IMG_4097.jpg
    450.5 KB · Views: 163
  • IMG_4098.jpg
    IMG_4098.jpg
    412.8 KB · Views: 161
  • IMG_4099.jpg
    IMG_4099.jpg
    368.3 KB · Views: 163
  • IMG_4100.jpg
    IMG_4100.jpg
    254.1 KB · Views: 146
  • IMG_4101.jpg
    IMG_4101.jpg
    305 KB · Views: 141
  • IMG_4102.jpg
    IMG_4102.jpg
    359.4 KB · Views: 213
Last edited:

enc0dex264

Disciple
Feedback: 4 / 0 / 0
I only said what i said because i have had similar symptoms when i corrupted a bios for my mining cards, which was a rx570..it wouldnt detect in device manager either.. so i had to boot into the MS-DOS ATIFLASH and flash it in DOS.
 
Top